Pages

::-Klik Gambar Untuk Magnify-::

Sunday, October 31, 2010

Kelahiran Semula Blog






































blog ni da lame ak buat sebenarnya...
suke-suke nak buat, tak reti sebenarnye pasal dunia blog ni...
sbb tu lepas dah buat tak pernah plak rase nak update...haha
sekarang dah final year tibe-tibe pula rase nak update...
ak nak letak gambar-gambar yang aku amik sepanjang bergelar pelajar tahun akhir...
papepon enjoy la gambar-gambar yang aku amik ni...
komen la ape pon nak komen..

11 comments:

  1. good job!! please continue ur blog.. take nice pic.. make ur blog look interesting..=)

    ReplyDelete
  2. Thanks...
    i'm still a beginner...
    there still more to be learn...
    =P

    ReplyDelete
  3. welcome to the world of art..means in term of photograph..m willing to be the object for ur practise make perfect(for ur camera only ya ;p hehe~ )

    ReplyDelete
  4. yay...
    i'm happy to hear dat..i can use u and ur frens as my photo subject...
    so when we can start our photo session??
    LOL

    ReplyDelete
  5. haha~ wait until we got free time and have too much time for leisuring..=)

    ReplyDelete
  6. can i be ur model? for shoot pic? hahahah (segan la plk)

    ReplyDelete
  7. i like the 2nd pic.. candid.. kak fieda look so beautiful in dat pic..seri pengantin... hehe..

    ReplyDelete
  8. aku pon suke gmbar2 cndid..
    nmpk lagi natural...
    ni mase korg tgh borak2 dgn kak fida la ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...