Pages

::-Klik Gambar Untuk Magnify-::

Saturday, February 5, 2011

Ben Ashaari Live In Batu Buruk

Sape Ben Ashaari?? Artis ke?? Ape die buat kat kat Batu Buruk?? Ada konsert atau gig ke??
Sape yang tak kenal abang ketul-ketul ni.. Khamis lepas Abang Ben datang Terengganu. (ye betul khamis..aku update cerita basi).  Bukan senang oo nak jumpe Ben Ashaari ni.. Blogger popular yang meniti di bibir entri setiap blogger baru macam aku ni.  

Pukul 2 Mr Line tak sampai-sampai kat rumah aku. "Aik mamat ni.. Kate lepas zuhur nak gerak. Aku pancitkan jugak tayar raksakse die ni karang" Gitu lah lebih kurang hati aku berkata-kata. Mungkin die tak tau aku boleh bertukar jadi super saiya ketujuh. 

Tunggu punye tunggu sampai jugak akhirnya Mr Line dengan raksakse merah dia. Semua bekumpul kat A&W Batu Buruk. Aku rasa sekarang A&W dah jadi rare dah, ke ade orang biasa jumpe kat tempat laen? Abang Ben sampai Batu Buruk dalam kol 2.30 aku plak sampai lebih kurang kol 2.40. Segan plak orang terkenal sampai dulu..haha...

Sampai-sampai aku biar dulu cik canon aku ni dalam beg.. Segan-segan nak amik gambar sume yang ada kat situ. Bile abang Ben dah start amik gambar aku pon kuarkan cik canon aku ni... Snap~ Snap~ tengok la hasil-hasil kat bawah ni

peluang yang rare, taep link sendiri dalam netbook Bro Ben

Ben Ashaari

bloggernita..err.tak termasuk Bro Ben

Legem ni boh.. Abang/Bro/Pakcik/Tuan Tolahah..(err...xtau nak gune panggilan apa)

sesi mantra oleh Bro Ben

Pemilik raksaksa merah..Mr Line feat Bro Ben

Bloggernita..gambar bloggerwan tak sempat nak amik

List link ahli VIP yang ada :
--------------------------------------------------------------------------------------
Petikan pilihan :

Abang Ben : "kita buat blog ni nak cari kawan, bila ada ramai kawan senang. Pergi mana-mana ada kawan"

Abang Tolahah : "Semua boleh letak gambar coke, tapi kite boleh amik gambar yang buat coke nampak lagi sedap"

*p/s: ayat petikan telah diolah mengikut daya ingatan penulis

25 comments:

  1. untung laa dpat jmpe abg ben.. org kt sini xjmpe2 lg :P

    jemput singgah sini ANASAURUS

    ReplyDelete
  2. "Semua boleh letak gambar coke, tapi kite boleh amik gambar yang buat coke nampak lagi sedap" - aku suka ayat ni :)

    yg bloggernita tu budak2 UMT ke?

    ReplyDelete
  3. pegi tak ajak aku!
    camni laa kawan :p

    ReplyDelete
  4. best gile jumpe abg ben hensem!! jeles ar cam ni

    ReplyDelete
  5. huhu..nk jumpa ben shaari jugak

    ReplyDelete
  6. tak jadi singgah ganu... sedih...=(

    ReplyDelete
  7. peewwiiit...gambar miss yaty dalam lappy abg benn...hihi ;P

    salam perkenalan anak salam dari anak rushdi :)

    ReplyDelete
  8. peewwiiit...gambar miss yaty dalam lappy abg benn...hihi ;P

    salam perkenalan anak salam dari anak rushdi :)

    ReplyDelete
  9. LPLH : aku menkantoikan sebab ko mengkantoikan aku..haha

    Zaren : ade gathering la..

    marsha : hehe...nnt2 jumpe la tu...

    indah : hepi2...heheh

    mizah : bukan ayat sebenar tu..berdasarkan ape yang aku ingat je..bloggernita tu orang ganu

    effendy : agak best la

    taufiq : adeh..ni pon orang ajak aku last minit

    nazirah : nnt request la abg ben ckp nak jumpe

    kuyam : nnt kalau ada gathering lagi kat kl ke join la..huhu

    miss yaty : memang saje letak gambar tu sebab ada gambar miss yaty..hehe

    ReplyDelete
  10. hermm..yg mana 1 bukan photographer ekk agaknya...hehe

    ReplyDelete
  11. heidi : jangan jeles aa..hehe

    f_aRa : bukan photographer dlm gambar yang first..tgh pgg netbook

    ReplyDelete
  12. xtawu.. kut x, leh "nyepe" same.. :p

    ReplyDelete
  13. basi ke??..segar dalam ingatan.salam kenal dari CikWan.

    ReplyDelete
  14. tang mantera tu macy tergelak. huhu

    ReplyDelete
  15. lorh.. gambaq photographer mana? xde pon? heheh..

    ReplyDelete
  16. numara : memang dialu2kan nyepe..haha

    wanmardziyyah : tapi orang laen da post awal pasal gathering tu..

    macy : jangan maen2..abang ben pon pandai bace jampi..hehe :P

    solihin : gambaq photographer xde..segan nak tunjuk muka

    ReplyDelete
  17. wow, saya tak pernah lagi jumpa bloggers.. T_T

    untunglah jumpa ben.. :)

    ReplyDelete
  18. abg ben buat entry ke? ala miss yaty tak sempat catch up lah..abg ben cepat sgt update entry baru..huk3..

    apa yang abg ben gtaw lam entry tu?

    ReplyDelete
  19. taufiq: xpaham aku dengan ko ni...

    ain : amboi..sibuk sgt sampai tak sempat nak jumpe blogger

    miss yaty : godek2 la blog abang ben tu..nnti jumpa la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...