Pages

::-Klik Gambar Untuk Magnify-::

Friday, December 31, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI


Kali ni cabaran diterima dari Miss pinky. Bukan aku suke-suke nak join, orang da cabar aku sahut la. Ignatkan lambat lagi due date, tapi baru sedar hari ni last due date.. Dalam arkib gambar tak ade plak koleksi gambar yang cun.. Ada pon gambar bese-bese. Mase awal-awal beli kamera lg ni.hehe.. Gambar diambil mase tgh ujan.. Tensen air kene catu, housemate aku mengambil langkah drastik mandi hujan sebagai tanda protes ketiadaan air.. Hadiah yang ditawarkan pon bleh tahan.. Kalau korang minat nak join klik kat link ni..http://falihinjasmy.blogspot.com/ Tapi due date arini la..


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

Jadi kat bawah ni adalah gambar yang aku pertaruhkan. Tak la berapa cun, tapi bleh buat cukup syarat.. Tak nak mengaku kalah dengan Cik Pinky..hehe

Fight For Right

Blogger yang di tag kali ni adalah:

27 comments:

  1. hehehe... sempoi bro... gambar lu cantek tambah pulak dgn camera lense... gud job!

    ReplyDelete
  2. ak letak picture burung layang-layang la gini.. huahua

    ReplyDelete
  3. okeh cunnn...last minute entry nih...b4 new year! gud luck n happy new year k!

    ReplyDelete
  4. bro..aku da join la yg ni..hehe..time kaseh tag saye ye..

    ReplyDelete
  5. whoaa. menyahut cabaran ke syg duit nak belanja..! kah3.. btw, cun lah gambar.. goodluck :)

    ReplyDelete
  6. zaidi zaim: gambar bese je 2..suke2 amik mase main hujan..hehe..tq

    LHLP: ko letak burung merpati la..simbolik peace

    mr.F: entri last 2010 ni..hehe..tq..selamat taun baru

    duan lang: aiseh..xperasan la bro..tq

    luvpinkja: mesti la sahut cabaran..(err..syg gak duet) haha..tq

    ReplyDelete
  7. lu snap cntik la bro...
    mohon ajr..

    ReplyDelete
  8. hafiz: bese je bro..aku pon baru nak blaja..meh la sesame blaja snap..kongsi ilmu

    ReplyDelete
  9. erkkk...kan bez kalu ada dslr sndiri...sob..sob

    ReplyDelete
  10. menabung la sehari rm1..lame2 dpt la beli..hehe

    ReplyDelete
  11. alaa ta smpat masuk. >.<

    anyway, goodluck. nampak sonok je mandi ujan tu ^^

    ReplyDelete
  12. azureen..xpe2..bnyak lagi contest bleh join..hehe

    ReplyDelete
  13. hey gud luck..
    i pon dulu teringin nak join..'
    tapi terlupa..
    sekarang dah terlambat sudah..

    ReplyDelete
  14. afiefah safieni: hey tq..cube la contest y laen ye..2011 pasti lagi bnyak contest..hehe..selamat tahun baru

    ReplyDelete
  15. perghhh.. wa tomoi lu.. ada harapan menang ni.. hehe.. gud luck!

    ReplyDelete
  16. tq sume yang wish gud luck..
    tapi tak ada rezeki...tak dapat ke peringkat seterusnya..tak pe..nak cube contest laen plak..

    ReplyDelete
  17. MissMayane: tq..tapi da tersingkir dah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...