Pages

::-Klik Gambar Untuk Magnify-::

Sunday, January 30, 2011

Pang..Pang..Lempang Kompang..

Kali ni kali kedua aku amik gambar pengantin. Tapi bukan sebagai official photographer. Aku ni blom layak lagi jadi photographer. Macam perkahwinan abang aku, aku tumpang menyibuk official photographer nak amik gambar, tapi photographer kali ni nampak ok sikit banding photographer majlis abang aku yang muka nak ketat tak tentu pasal. 

 Majlis ni da seminggu yang lepas tapi baru nak upload harini. Terserlah kemalasan kelembapan internet aku. Bertarikh 22 Januari 2011 berlangsung la majlis persandingan pasangan Fara dengan Azlan dan kakak Fara (err..xingat sape name dia).

Aku kenal Fara ni sebab kiteorang same-same join wataniah. Sape kate awek2 cun tak ada join wataniah? Ni aku tunjuk gambar-gambar beliau, tengok je..jangan lebih-lebih, aku cucuk mata ko nanti. Da jadi bini orang ni

2 hari ni aky langsung tak blogwalking. Internet yang lambat membuat aku rase sayu nak on9. Jadi aku nak mintak maaf la kalau ade yang terasa ati aku tak balas jejak (errr...ade ke orang kesah??). Papepon korang enjoy la tgk gambar-gambar kat bawah ni.. Sila la komen dan kiritik kalau nak. Tak nak pon kene komen gak..haha..Ok ayat last tu gurau



Suami datang kene la salam dan cium..
Mencecah pelamin
A day king (Raja sehari..hehe)
tersenyum-senyum tersipu malu
"ku serahkan bunga cinta hatiku"
mereka berdua serasi bersama
"ku semat keris di pinggang lambang kegagahan sebagai penjaga keluarga"
"kanda raja, dinda permaisurinya"
Add caption


ececeh..malu-malu plak
adik dan kakak
dua raja dan dua permaisuri
Gambar Fara dengan kakak dia aku tak sempat nak amik banyak, sebab ada komitmen laen (eceh..gaya ckp macam bizi sangat je)

Aku dah mintak izin pengantin sebelum nak post gambar ni, yela mane tau tetibe da post nnt die kate tak izinkan. Kene saman aku nnt..haha..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
UCAPAN KHAS UNTUK PENGANTIN 


Di sebabkan tak sempat nak bagi ucapan panjang mase majlis ko, jadi aku bagi ucapan kat sini jela.. Aku nak ucapkan Selamat Berbahagia kepada pengantin dan pasangan. Semoga berkekalan ke anak cucu. Dapat anak nanti aku amik gambar anak ko plak. hehe

19 comments:

  1. nice...^_^

    time nieza kawin nanti, boleh la dean amik gamba nieza byk2... haha... tetibe...

    *padahal lame lg kot nk kawin...XD

    ReplyDelete
  2. wah..laju betl nieza komen..boleh aje..nnt niza kawen jgn lupe jemput dean..hehe

    ReplyDelete
  3. walaweh patewaa... hebat hg skrg ekk
    aku tempah awal ni dean..

    time aku kawen.. aku nk free khidmat dari ko.. haha

    ReplyDelete
  4. wahh2 bkn photgrapher pon pic ttp cantik jek..huhu2..ni xder edit pape erk?..nnti leh la amik pic kawen saya lak,haha2!..kenal ker??..xkenal pon tpi buat2 knal coz nk suh amik gambr,haha2!..juz kidding k..:)

    ReplyDelete
  5. mmg sah aku cari kau nanti nk kawen nih. muahaha

    ReplyDelete
  6. woot .. woot .. woot .. bila nak bg aku pinjam kamera kau satu hari . HAHA

    ReplyDelete
  7. LPLH : ko tetapkan tarikh awal2 nnt..takut aku kat bulan mase tu..haha

    senydream : xkenal pon bleh gak kalau nak amik gambar kawen..tapi hasil bukan macam phtographer pro la..hehe

    kuyie : untuk senior mmg aku bagi free..haha

    cik ina : bgtau je tarikh..miahaha

    pathing : meh la dtg sini kalau nak pinjam..haha

    ReplyDelete
  8. haha.. tula.. terlaju pulak.. lain kali nieza slowkan ckit.. haha..XD

    musti jemput punye... ngeh3.. jgn tak datang pulak...XD

    ReplyDelete
  9. Din..... mana gambar aku nyer???? ko snap gmbr org ln jer kan??? cosmate ko.. ko lupa kan???

    ReplyDelete
  10. ai kawen nnt kamu jd lerr photographer sambilan..buleh? =P

    ReplyDelete
  11. pergh! tema biru + hijau...
    cun jugak..
    sape ckp biru dan hijau takleh matching.. kan? heheh..

    ReplyDelete
  12. Tak sabar nak kahwin. HAHAHA. :D

    ReplyDelete
  13. imanshah : hijau adik..biru kakak

    nieza : eh, bukan marah kalu laju..terkejut..hehe

    nabila : tq sis :)

    srikandi : mane ade lupe..kite xde buat event..camne aku nak amik gambar

    yanamib : boleeeh..takde hal la..

    nelly : hehe..pengantin memang sweet..aura raja sehari

    solihin : biru dan hijau sememangnya boleh matching. orang je yang ckp takleh

    mr. swift : kumpul duit cepat kalau nak kawen..haha

    ReplyDelete
  14. thanx byk2..pandai gak dean amik gmbar ye..xpe..leh blaja lagi..mane tau akan datang leh jadi pro kan..hihi..

    ReplyDelete
  15. sonicss : welcome..bese2 je pon..akan datang tu xtau ada mase lagi x nak amik gambar..takut da masuk keje nanti bizi je..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...